DKG Finland

Delta Kappa Gamma on avainasemassa olevien naiskasvattajien järjestö, jolla on jäseniä Pohjois-Amerikassa, Väli-Amerikassa ja Euroopassa. Lähes 90.000 jäsentä 18 maassa edistävät naiskasvattajien ammatillista ja henkilökohtaista kasvua ja huippuosaamista kasvatuksessa.

Suomeen Delta Kappa Gamma tuli  1974, jolloin perustettiin Alpha-jaosto Helsinkiin ja Beta-jaosto Jyväskylään. Näitä seurasivat Gamma Turkuun 1975, Epsilon Joensuuhun 1980 ja Zeta Tampereelle 1990. Suomen Delta Kappa Gamma-yhdistys on vuorollaan kullakin jaostolla kahden vuoden ajan johdettavanaan. Jäseniä on tällä hetkellä noin 110. Yhdistyksen vuosikokous ja seminaari on täten ko. jaoston ja Delta Kappa Gamman johtokunnan harteilla.

Päämajasta saadaan kuusi kertaa vuodessa News-uutislehti ja aikakauslehti Bulletin neljä kertaa vuodessa. Lukuisista stipendirahastoista on mahdollista hakea apurahoja opintoihin, seminaareihin ja kokouksiin.

Paikallisella tasolla pyritään toteuttamaan yhdistyksen tavoitteita. Kullakin jaostolla on oma teemavuotensa, toimintasuunnitelmansa ja avustusprojektinsa.

Yhdistys liittyi Naisjärjestöjen Keskusliittoon 1990.

Joka toinen vuosi järjestetään Euroopan alueen konferenssi. Seuraava konferenssi on Tallinnassa Virossa 26.-29.7.2017.

Joka toinen vuosi on järjestön kansainvälinen konferenssi. 2016 se oli Nashvillessä, Tennesseessä 5.-9.7.2016.